Je bent hier: Home >> Actueel >> Studie Experience 2013

Studie Experience 2013

Vestiging: RBL Zeeuws-Vlaanderen

03-12-2013

Studie Experience 2013

 
Studie Experience is een studiebeurs waar leerlingen van het voorgezet onderwijs en mbo-scholieren de mogelijkheid krijgen kennis te maken met en ervaring op te doen bij de opleidingen en beroepen van de toekomst.
 
Bezoekers
De bezoekers van Studie Experience zijn (voor)laatstejaars vmbo-, havo-, vwo- en mbo-scholieren, die vaak vergezeld worden door hun ouders. Ook decanen en andere adviseurs op het gebied van studiekeuze behoren tot de belangstellenden.
 
Exposanten
Op deze beurs kunnen niet alleen regionale opleidingsinstellingen kennis maken met toekomstige studenten, ook voor onderwijsinstellingen buiten de regio is Studie Experience de perfecte gelegenheid om (vak)opleidingen te presenteren. Op de beurs staan diverse soorten exposanten:
 
  • Opleidingsinstellingen, zowel regulier als particulier, op mbo-, hbo- en universitair niveau;
  • Vakscholenplein;
  • Transport en logistiek;
  • Leerwerktrajecten in onder andere de zorg en techniek;
  • Geüniformeerde beroepen.
Door de unieke samenstelling van deze beurs verwachten wij vele bezoekers. De diversiteit aan opleidingen en bedrijven maakt het voor de bezoekers uitermate interessant om naar de beurs te komen. Door de activiteiten waar bezoekers aan deel kunnen nemen is deze beurs voor iedereen een belevenis.